Personeeldiensten

Werken met ervaren personeel

Wie is Bofi BV?

De historie van Bofi Personeeldiensten BV

Het Uitzendbureau Bofi BV is in 2001 voortgekomen uit loonbedrijf Abdul dat is opgericht in 1997 en zich vooral concentreerde op de tuinbouw en agrarische sector. De eigenaar zelf heeft al ruim 25 jaar ervaring opgedaan in alle werkzaamheden binnen de tuinbouw.

Inmiddels heeft Bofi BV opdrachtgevers in verschillende sectoren zoals bouw, schoonmaak en productiewerk. Maar ook de agrarische sector blijft voor ons belangrijk.

Bofi BV werkt met legale werknemers en verzorgt haar administratie conform de normen van LTO Nederland en Stichting Verificatie Registratie Ondernemingen (VRO). Bofi BV is hierdoor een gecertificeerd HAL-bedrijf en heeft het RIA- keurmerk (www.kiesria.nl) toegewezen gekregen. Deze certificering biedt de opdrachtgever de nodige zekerheid omtrent de gevolgen van de Wet Ketenaansprakelijkheid.

Door de jaren lange ervaring weet Bofi BV op zeer korte termijn, met de door u gevraagde mensen op iedere door u gewenste plaats met de werkzaamheden te beginnen. BOFI BV heeft vakmensen in verschillende disciplines, denk aan productiepersoneel voor het produceren of verpakken en voor de tuinbouw heel veel specialisten.

BOFI BV kan afhankelijk van het door u gewenste beroep, medewerkers aanbieden tegen zeer concurrerende tarieven. Door samenwerking met BOFI BV heeft u wel de lusten maar niet de lasten van vakbekwaam personeel.